Riskiblogi laajenee riskvlogiksi!

Riskiblogin ensimmäisiä julkaisuja työstettiin kuumeisesti noin vuosi sitten määrätietoisuuden ja kofeiinin voimalla Helsingin keskustan kahviloissa aamuvarhaisella. Tavoitteena oli luoda kanava, joka mahdollistaisi omien ammatillisten näkemysten esiin tuomisen ja  keskustelun muiden Suomen riskienhallintayhteisön osaajien kanssa. Halusimme myös kehittää ammatillista osaamistamme ja verkostojamme. Tavoitteen tähänastiseen toteutumiseen olemme tyytyväisiä:  blogi on herättänyt paljon mielenkiintoa, olemme saaneet lukijoita jotka kokevat sisällön ammatillisesti mielenkiintoisena ja antoisana, ja olemme itse päässeet osallistumaan moniin keskusteluihin meille lähellä sydäntä olevasta aiheesta. Tuntuu, että myös oma osaaminen ja tiedonnälkä on kasvanut ja kasvaa koko ajan suuremmaksi matkan varrella.

Niin kuin riskienhallinnan prosessien, työkalujen ja ammattilaisten, tulee riskibloginkin tietysti pyrkiä jatkuvasti kehittymään enemmän ja enemmän. Näin ollen teemme  uuden aluevaltauksen ja aloitamme yhteistyön Valta&Vastuu verkkolehteä julkaisevan Juttutalon kanssa, tarjoten lehden lukijoille mahdollisuuden päästä seuraamaan lähietäisyydeltä blogin laajentumista videomuotoon. Tulemme tämän vuoden aikana julkaisemaan neljä videoblogipostausta ekslusiivisesti Valta&Vastuun tilaajille. Aiheet perustuvat Riskiblogissa käsiteltyihin teemoihin ja ensimmäisessä, maaliskuun numeron yhteydessä julkaistavassa videossa pohdimme mitä riskienhallinta oikeastaan on? Aihe on mielestämme käsittelemisen arvoinen, sillä eri toimialoilla ja organisaation tasoilla termi ”riskienhallinta” saa täysin eri merkityksiä ja painotuksia.

Videoblogissa huomioimme myös tilaajilta tulevan palautteen ja aihe-ehdotukset. Kuten sanottu, yhtenä motivaation lähteenä tekemisellemme toimii jatkuva halu oppia uutta, joten otamme mielellämme vastaan haasteita käsitellä myös meille tuntemattomampia riskienhallinnan osa-alueita ja sitä kautta oppia yhdessä.

Blogin kirjoitus jatku entiseen tapaan, mutta toivomme tietysti näkevämme teitä myös videoblogiamme seuraamassa!

Jätä kommentti

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *